+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  

  Οργάνωση Τμήματος Πωλήσεων

     Οι μικρές επιχειρήσεις συχνά οργανώνουν τις πωλήσεις τους και τις λειτουργίες μάρκετινγκ με διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, βάζοντας περισσότερο έμφαση στις πωλήσεις μέχρι να διαθέτουν επαρκή κεφάλαια και προσωπικό για να ανυψώσει τη λειτουργία μάρκετινγκ.

   Η κατανόηση του τι ευθύνες ένα τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ θα πρέπει να χειριστεί μέχρι να διαχωρίσετε πιο επίσημα αυτές τις περιοχές θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τους πόρους σας για να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

   

  Πωλήσεις εναντίον Marketing

     Στην επίσημη χρήση του, το μάρκετινγκ χρησιμεύει ως συνάρτηση ομπρέλα που διαχειρίζεται τη διαφήμιση, προωθητικές ενέργειες, τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις. λειτουργίες μάρκετινγκ περιλαμβάνουν την έρευνα και την ανάπτυξη, την τιμολόγηση, τη διανομή, την εξυπηρέτηση των πελατών, τις πωλήσεις και τις επικοινωνίες. Στο στενό του μορφή, το τμήμα πωλήσεων συμβουλεύει το τμήμα μάρκετινγκ με βάση τα σχόλια της με τους πελάτες και να επικεντρώνεται σε επαφή με τον πελάτη για να οδηγήσει τις πωλήσεις. Το τμήμα μάρκετινγκ λέει το προσωπικό πωλήσεων τι πρέπει να τονίσω και τι εργαλεία πωλήσεων είναι να χρησιμοποιήσει.

   

  Πωλήσεων και Marketing Division

     Επειδή πολλές μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν την τεχνογνωσία - ή ακόμα και πρέπει - να ακολουθήσει μια κλασική στρατηγική μάρκετινγκ, ο διευθυντής πωλήσεων χειρίζεται τα καθήκοντα μάρκετινγκ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Το τμήμα πωλήσεων παίρνει το προβάδισμα στον καθορισμό στρατηγικών και αποφασίζει ποιες επικοινωνίες μάρκετινγκ που χρειάζεται για να υποστηρίξει τις προσπάθειές του.

   

  Ο καθορισμός του στόχου

     Το τμήμα πωλήσεων και marketing θέτει ατομικών ποσοστώσεων πωλήσεων ύφασμα, καθώς και το συνολικό στόχο της έντασης για την εταιρεία. Για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, δημιουργεί μπόνους και τις προμήθειες δομές. Το τμήμα χρησιμοποιεί παρελθόν στοιχεία για τις πωλήσεις και τις προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων για να εκτιμήσει ποια προϊόντα θα πουλήσει πού και σε ποιες ποσότητες.

   

  Προϊόντων, τιμολόγηση και Προγραμματισμού Διανομής

     Επειδή πωλήσεων και μάρκετινγκ περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μιλώντας απευθείας στους πελάτες, που καθοδηγούν την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών. Συνιστούν την τροποποίηση ή την πτώση των προϊόντων ή υπηρεσιών ή την προσθήκη νέων στο μίγμα της εταιρείας, με βάση το τι θέλουν οι πελάτες. Ένα τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ έχει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων, όπου η εταιρεία θα πρέπει να πουλήσει και τι θα πρέπει να είναι οι τιμές της. Αυτό περιλαμβάνει επιλογή η οποία, ενδεχομένως, ενδιάμεσους, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει, όπως χονδρέμποροι, διανομείς ή εμπόρους λιανικής πώλησης. Αυτό απαιτεί τη διαίρεση για την έρευνα όπου οι ανταγωνιστές της εταιρείας πώληση και όπου οι πελάτες της λένε ότι θέλουν να ψωνίσουν.

   

  Εξυπηρέτηση πελατών

     Για να διατηρηθεί η πελατειακή βάση, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ του αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διασφάλιση αγοραστές είναι ευχαριστημένοι, καθώς προσπαθούν να τους upsell. Η διαίρεση είναι ενεργή στην επικοινωνία με τους πελάτες με τις έρευνες και τις ειδικές προσφορές και αντιδρά στην προσπάθεια για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει η εταιρεία να χάσει τους πελάτες.

   

  Προσφορές

     Η λέξη «προσφορές» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των πωλήσεων και τις προσπάθειες μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημόσιες σχέσεις, τις πωλήσεις, τη χορηγία περίπτωση, αιτία της εμπορίας, εκπτώσεις, προγράμματα πιστότητας, εκπτώσεις, το εμπόριο εμφανίσεις δείχνουν και τα κλαμπ του αγοραστή. Η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ αποφασίζει ποιες δημοσιεύσεις για να διαφημίσετε, το οποίο τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή ιστοσελίδες είναι καλύτερο για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της εταιρείας, και ό, τι αμφισβητεί, δώρα, εκπτώσεις ή άλλες μεθόδους μάρκετινγκ θα βοηθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις.

  Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προώθηση Πωλήσεων

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  :-+30-2111-990-266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  :-+30-2741-021-057  
  :-+30-2741-888-049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
  -+359-24-93-1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok