+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  

  Ιδιώτες Χρηματοδότες

  Client 1
  Client 1
  Client 1

  Τραπεζικοί Συνεργάτες

  Image
  Image

       Οι τραπεζικοί συνεργάτες της DiKE.gr είναι η Eurobank και η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα (ΠΣΤ, Pancretan Cooperative Bank) μέσω των οποίων εκταμιεύονται μικρο-δάνεια σε νεοσύστατες ή υφιστάμενες μικρο-επιχειρήσεις με ποσά μέχρι 12.500 ευρώ. Το ετήσιο επιτόκιο δανεισμού εξαρτάται από το Euribor και ανέρχεται στο 7.1% για επενδυτικά δάνεια και 7.6% για κεφάλαιο κίνησης (επιτόκιο Δεκεμβρίου 2017), η αποπληρωμή γίνεται έως και 48 μήνες, ενώ η περίοδος χάριτος μπορεί να φτάσει τους 6 μήνες.

       Στο σχήμα συνεργασίας η DiKE.gr αναλαμβάνει την προεπιλογή, την εκπαίδευση και το mentoring των υποψηφίων μικροεπιχειρηματιών, ενώ η Eurobank και η ΠΣΤ αναλαμβάνει τον πιστωτικό έλεγχο και τη χρηματοδότηση.

       Ειδικά στη περίπτωση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, υπάρχει η υποχρέωση από κάθε δικαιούχο της αγοράς μετοχών της τράπεζας αξίας 40 ευρώ λόγω της συνεταιριστικής φύσης της εν λόγω τράπεζας.

  Συνεργάτες Πεδίου

       Η DiKE.gr συνεργάζεται με άλλες μη-κερδοσκοπικές εταιρίες, εκπαιδευτικούς φορείς κι άλλους οργανισμούς που μοιράζονται το όραμά μας για ανάπτυξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικά κάποιοι απο αυτούς είναι:

  Image

  The People's Trust

       Το The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντάς τους υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μικροχρηματοδότησης με τη μορφή δωρεάς.

  Image

  Venture Garden

       To VentureGarden δημιουργήθηκε από το Anatolia School of Business, το ALBA Graduate Business School και το The Hellenic Initiative με στόχο να υποστηρίξει του συμμετέχοντες να αναπτύξουν τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης.

  Image

  Orange Grove

       To Orange Grove είναι ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής και υποστήριξης σε επιχειρηματίες ή επίδοξους επιχειρηματίες που ιδρύθηκε από την Ολλανδική πρεσβεία.

  Image

  Found.ation

       Επιχειρηματικός φορέας φιλοξενίας, εκκόλαψης και προώθησης νεοφυών εταιρειών που αναπτύσσουν τεχνολογικά προϊόντα κι υπηρεσίες. Παρέχει ειδικά προγράμματα acceleration (επιχειρηματικής επιτάχυνσης) για την υποστήριξη & καθοδήγηση startup εταιρειών με σχετικές εκδηλώσεις/hackathons.

  Image

  Impact Hub Athens

       Μια δυναμική κοινότητα, παγκόσμια συνδεδεμένη που εμπνέει και φέρνει κοντά ανθρώπους και οργανισμούς, που μέσα από υπεύθυνες και βιώσιμες πρωτοβουλίες φέρνουν την αλλαγή. Με βάση την επιχειρηματικότητα στοχεύει σε πρωτοποριακές ενέργειες, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο.

  Image

  KEMEL

       Το ΚΕΜΕΛ συγκροτείται από ενεργά και πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, με πολύχρονη σταδιοδρομία σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, που παρέχουν την επιχειρησιακή πείρα και τεχνογνωσία τους εθελοντικά σε κοινωνικούς φορείς, μικρές επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες.

  Image

  Solidarity Mission

      Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Solidarity Mission έχει ως αποστολή την συμβολή στην ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας. Τα προγράμματα που υλοποιεί και οι υπηρεσίες που παρέχει, στοχεύουν στη δημιουργία και στην ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων και κοινωνικών καινοτομιών.

  Image

  Ekkinisi Lab

      Οργανωμένο Περιβάλλον Εκκόλαψης Επιχειρηματικών Σχεδίων, μια πρωτοβουλία του ΣΕΒ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Που παρέχει Coaching και Συμβουλευτική, Κατάρτιση, Δικτύωση-Mentoring.

  Image

  American Farm School

      Ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1904, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένα κέντρο διδασκαλίας και ερευνητικής αριστείας στην αειφόρο γεωργία, το περιβάλλον και άλλες επιστήμες της ζωής.

  Image

  Praksis Business Coaching Center

      Το PRAKSIS Business Coaching Center (BCC) είναι μία νέα πρωτοβουλία της PRAKSIS ΜΚΟ, σκοπός της οποίας είναι η υποστήριξη των ανέργων προερχόμενοι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους να επανενταχθούν ουσιαστικά στην αγορά εργασίας και κυρίως στο «Επιχειρείν».

  CSR Προγράμματα

  Image

  PwC Greece

       Στο επίκεντρο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της PwC, βρίσκονται οι άνθρωποί μας οι οποίοι εκπαιδεύουν εθελοντικά κοινωνικές επιχειρήσεις και ΜΚΟ βοηθώντας τους να επιτύχουν και να προσφέρουν αποτελεσματικό έργο στην κοινωνία.

       Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης στην κοινωνία και να βοηθήσουμε στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 157 χώρες με περισσότερα από 208.000 στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απασχολούμε περισσότερους από 900 εργαζόμενους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο

  Image

  WATT+VOLT

      H WATT+VOLT σε συνεργασία με τον οργανισμό Action Finance Initiative, κατανοώντας πλήρως την εποχή της κρίσης και της ανεργίας και ανταποκρινόμενη στις αντιξοότητες μιας επιχειρηματικά δύσκολης εποχής, προάγει «το επιχειρείν» σε πράξη. Ενημερώνοντας το κοινό και προωθώντας τη φιλοσοφία της AFI και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη και την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών ιδεών, συμβάλλει στη συγκεκριμένη ενέργεια, την οποία ήδη στηρίζουν αξιόλογοι ιδιωτικοί φορείς και οργανισμοί και στην Ελλάδα.

      Στόχος της WATT+VOLT, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, είναι η μείωση της ανεργίας, η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες και κατ’ επέκταση η οικονομική τους ανεξαρτησία, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να προσφέρουν κοινωνικά και οικονομικά στην ελληνική κοινωνία. .

  Image

  Gravity The Newtons

      H “Gravity The Newtons” είναι μια εταιρεία επικοινωνίας η οποία δουλεύει με στόχο το αποτέλεσμα και με όπλα την κατανόηση της εποχής και τη δύναμη της ιδέας. Η αφιλοκερδής προσφορά της στην ΑΦΗ ήταν μέγιστη και της οφείλουμε το ευφάνταστο δημιουργικό, την παραγωγή και τη διαπραγμάτευση για δωρεάν airtime των πρώτων ραδιοφωνικών σποτ του οργανισμού! Χάρη στην ομάδα της "Gravity The Newtons", όλα τα ραδιοφωνικά σποτ της ΑΦΗ ακούγονται στον σταθμό "Παραπολιτικά". Ακούστε τα στο http://www.afi.org.gr/el/videos-press-radio

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  :-+30-2111-990-266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  :-+30-2741-021-057  
  :-+30-2741-888-049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
  -+359-24-93-1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok