+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  
     Στην ΔίΚΕ διαθέτουμε Εσωτερικούς Συνεργάτες, οι οποίοι ασχολούνται, ο κάθε ένας με συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

     Έχουμε σε κάθε χώρα συνεργασίες για όλα τα μεγέθη των πωλήσεων, όπως: Αλυσίδα Super Market, Αλυσίδα Delicatessen, Gourmet stores, e-stores κτλ.

  Περιοχές ανά τον Κόσμο που έχουμε οργανωμένα τμήματα εξαγωγής:

  Πωλήσεις σε Αμερική

  Image

  Πωλήσεις σε Καναδά

  Image

  Πωλήσεις σε Βόρεια Ευρώπη

  Image

  Πωλήσεις σε Κεντρική Ευρώπη

  Image

  Πωλήσεις σε Νότια Αφρική

  Image

  Πωλήσεις σε Δυτική Ασία

  Image

  Πωλήσεις σε Νότια Ασία

  Image

  Πωλήσεις σε Ανατολική Ασία

  Image

  Θέλετε να Εξάγουμε για εσάς, Οργανωμένα,
  Αποτελεσματικά και με Διάρκεια στις Πωλήσεις?


  Γίνετε μέλος της DiKE

  και δείτε τις εξαγωγές σας

  να εκτοξεύονται.

  Image
       Η παγκοσμιοποίηση των αγορών έχει οδηγήσει, περισσότερο από ποτέ, στην απελευθέρωσή τους και στην προσφορά πολλών δυνατοτήτων σε κάθε επιχείρηση να επεκταθεί σε αυτές.

       Η είσοδος βέβαια, στην παγκόσμια αγορά παρουσιάζει ευκαιρίες αλλά και κινδύνους και πρέπει να μελετηθεί με προσοχή και να μην αντιμετωπιστεί σαν μια ευκαιριακή προοπτική της επιχείρησης, μέσω του Συστήματος I.E.S. ( Internet, Exhibitions, Synergies.).

      Ο προσανατολισμός στις διεθνείς αγορές για ανεύρεση νέων πελατών είναι πλέον αναγκαιότητα για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις, πόσο μάλλον για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σημαντικότητα προβλήματα βιωσιμότητας στην εγχώρια αγορά με την ολοένα μειωμένη ζήτηση αγαθών και υπηρεσιών και την συνεχόμενη συρρίκνωση της οικονομίας.

  Image

       Το International SEO είναι μια τεχνική διαδικασία. Είναι μια διαδικασία πολύ σημαντική για την ψηφιακή προώθηση στην εξαγωγή ελληνικών προιόντων στο εξωτερικό και αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι πρέπει οι πιθανοί πελάτες σας στο εξωτερικό να βρίσκουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για τους κατάλληλους λόγους. 

  Image
  Μερικές από τις Στοχευμένες διαφημίσεις είναι:

  • In store promotion.
  • Δειγματοδιανομή και δοκιμές προϊόντων .
  Image

      Οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Γευσιγνωσίας είναι είτε γενικής φύσεως, συμπεριλαμβάνοντας στην διαγωνιστική διαδικασία μία μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και λοιπών προϊόντων διατροφής, είτε απόλυτα εξειδικευμένοι συμπεριλαμβάνοντας μόνο ένα προϊόν (π.χ. ελαιόλαδο, μέλι, κτλ.).

  Αναζήτηση πελατών

  Image
  Επικοινωνούμε με το κατάλληλο δίκτυο διανομής και παρουσιάζουμε βάσει της απαιτούμενης κουλτούρας της εκάστοτε αγοράς την εταιρεία και τα προϊόντα σας. Παράλληλα, στήνουμε τους μηχανισμούς ανάπτυξης των αγορών που διεισδύσαμε.
  Image
  Business-to-business, είναι μια διαδικασία της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών σε άλλες επιχειρήσεις. Τα επιχειρηματικά συστήματα που υποστηρίζουν B2B ή B2C επικοινωνιών, των συναλλαγών και τη διαχείριση των πωλήσεων διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητα, την έκταση, την κλίμακα και το κόστος, γι 'αυτό εφαρμόζουμε το σωστό σύστημα για τους πελάτες σας.
  Image

  Ποιοί είναι αυτοί που ξεχωρίζουν σε μια διαπραγμάτευση;
  • Εντοπίζουν ευκαιρίες διαπραγμάτευσης, όταν οι άλλοι δε βλέπουν καν περιθώριο για συζήτηση.
  • Ανακαλύπτουν την αλήθεια, ακόμα και όταν η άλλη πλευρά προσπαθεί να την κρύψει.
  • Διαπραγματεύονται επιτυχημένα ακόμα κι από θέση αδυναμίας.
  • Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά απειλές, τελεσίγραφα, ψέματα, ανήθικες τακτικές.

  Image
  Η συμμετοχή σε Έκθεση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τους σημαντικότερους παραγωγούς και τους αγοραστές σε κάποια βιομηχανία ίδιου αντικειμένου.

  HELLENIC GOURMET STORE

   Το HGStr.gr είναι "ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ
  ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ"

    

   Ο στόχος είναι αρκετά απλός: "Να είναι το κύριο διαδικτυακό κέντρο εμπορίου της Ελλάδας, όπου θα συναντηθούν: εισαγωγείς, χονδρέμποροι, έμποροι λιανικής και πελάτες - Έλληνες παραγωγοί / προϊόντα - Οργανισμοί Δημόσιου Εμπορίου & Βιομηχανίας - Υπηρεσίες Εμπορίου & Βιομηχανίας."
  Image
  Image
  Image

  Αξιολογούμε την εταιρεία σας και τα προϊόντα που παράγετε, βλέπουμε το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, συζητάμε τους στόχους σας και εξετάζουμε όλους τους κρίσιμους παράγοντες που απαιτούνται για την επίτευξη αυτών.

  Image
  Εντοπίζουμε, αναδεικνύουμε και προωθούμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας και των προϊόντων σας, προσαρμοσμένο πάντα στην εκάστοτε αγορά-στόχο.
  Image
  Σχεδιάζουμε και συμφωνούμε το πλάνο δράσης που θα εφαρμάσουμε για κάθε αγορά-στόχο, το οποίο περιλαμβάνει την προβολή της εταιρείας και των προϊόντων σας και την προσέγγιση του σωστού καναλιού διανομής.
  Image
  ​Παρέχουμε καθοδήγηση, και υποστήριξη στην επιλογή και χρήση μηχανισμών και εργαλείων σωστής προβολής της εταιρείας και των προιόντων που θέλετε να προβάλετε.
  Image

  Ο προσδιορισμός της διεθνούς τιμολογιακής πολιτικής (international productpolicy) αποτελεί μια πολύ πιο σύνθετη διαδικασία σε σχέση με αυτήν της εγχώριας αγοράς, δεδομένου ότι κάθε ξένη αγορά περιλαμβάνει διαφορετικό σύνολο μεταβλητών που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη (δασμοί, φόροι, μεταφορικά έξοδα, κ.λπ.).

  Image
  Από τις πιο υπεύθυνες διαδικασίες στην εξαγωγική αλυσίδα είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Διείσδυσης. Απαιτείτε ο Καθορισμός Πολιτικής Διείσδυσης στις αγορές του εξωτερικού και η Αξιολόγηση του τρόπου εισόδου
  Image
  Παρακολουθούμε την κίνηση πωλήσεων των προϊόντων σας, των καταναλωτικών τάσεων και του ανταγωνισμού. Προετοιμάζουμε και υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες δράσεις για την υποστήριξη του καναλιού διανομής και την αύξηση των πωλήσεων σας.
  Image
  Αξιολογούμε την εκθετική παρουσία της εταιρείας σας, αναλύουμε κίνηση πωλήσεων των προϊόντων σας και των δράσεις που έγιναν στην υποστήριξη του καναλιού διανομής. Έπειτα προχωράμε στην επαναπροσέγγιση βάσει των προκαθορισμένων στόχων."

  Βελτίωση Επιχείρησης, Προϊόντος- Εκπαίδευση Προσωπικού

  Image
       Η κάθε αγορά μια χώρας του εξωτερικού λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό με διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με την Ελληνική σε σημεία που δεν φαντάζεστε. Το ότι πουλάτε προϊόντα με μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια αγορά, δεν σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια επιτυχία με τον ίδιο τρόπο εφαρμογής των διαδικασιών στις ξένες αγορές. 

     Γιαυτό τι περισσότερες φορές οι επιχειρήσεις που έχουν ξεκινήσει με πρώτη αγορά την εγχώρια, χρειάζονται κατά 78% βελτίωση σε έναν από του παρακάτω τομείς.
  Image
  Μερικές από τις αλλαγές που απαιτούνται είναι :
  • Ποιοτικός έλεγχος και τυποποίηση προκειμένου να διασφαλιστεί η παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας.
  • Κατάθεση εμπορικού σήματος σε χώρα στόχο.
  • Συμμετοχή σε περιφερικά προγράμματα ενίσχυσης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων
  Image
  Μερικές από τις αλλαγές που απαιτούνται είναι :
  • Ορθή επισήμανση των τροφίμων (food labeling) βάσει της ισχύουσας κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας και των ειδικών απαιτήσεων της χώρας εισαγωγής, προκειμένου να ενισχυθεί η επίδοσή των προϊόντων σας στην αγορά της χώρας προορισμού.
  • κατοχύρωση ονομασίας προέλευσης ή γεωγραφικής ένδειξης αγροτικών προϊόντων (Προϊόντα ΠΟΠ / ΠΓΕ).
  • Κατάθεσης Πατέντας για Καινοτομία
  Image
  Μερικές από τις αλλαγές που απαιτούνται είναι :
  • Εκπαίδευση την διαδικασία επικοινωνίας με εισαγωγείς και εμπόρους άλλων χωρών.
  • Εκπαίδευση στην αναγνώριση πιθανών κινδύνων και αποφυγή απάτης.
  • Εκπαίδευση στην ολολήρωση προσφορών, οικονομιής συναλλαγής και προετοιμασίας πραραγγελιών για ποστολή στο εξωτερικό. 
  Image

  Τα σημαντικότερα Ελληνικά εξαγόμενα εμπορεύματα στην Ιαπωνία το 2018 σε εκατ. €

       Ανάλογα με τις απαιτήσεις που καλείστε να ανταπεξέλθετε και τις ανάγκες τις εταιρίας σας, σας παρέχουμε επιπλέον τις παρακάτω υπηρεσίες, ως ολοκλήρωση των Υπηρεσιών στον Εξαγωγικό τομέα!!
  Image

  Η εταιρία μας μεταξύ άλλων χαρακτηρίζεται από εξειδίκευση σε θέματα Διεθνούς Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ και καναλιών διανομής σε χώρες εξωτερικού.

  Οδηγοί Επιχειρείν & Λίστες Εισαγωγέων

  Image

  Με περισσότερους από 600 Οδηγούς Επιχειρείν και Λίστες Εξαγωγέων, είμαστε η μοναδική σας επιλογή. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη Ιδιωτική βάση πληροφόρησης σε αυτούς τους τομείς

  Διεθνείς Αγορές & Έρευνες Αγορών

  Image

  Η διεθνής έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη. Ως διαδικασία προσέγγισης των δεδομένων της αγοράς αποσκοπεί να διευκολύνει τις αποφάσεις Μάρκετινγκ µε τον εντοπισμό, την κατηγοριοποίηση, τη μέτρηση και την ερμηνεία των ομοιοτήτων και διαφορών της αγοραστικής συµπεριφοράς ατόµων και ομάδων διαφορετικών εθνών.

  Διαθέτουμε πάνω από 2000 Έρευνες Αγορών και Κλαδικές Μελέτες

  Image

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  :-+30-2111-990-266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  :-+30-2741-021-057  
  :-+30-2741-888-049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
  -+359-24-93-1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok