+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  

  Ψηφιακή Προώθηση

       Το International SEO είναι μια τεχνική διαδικασία. Είναι μια διαδικασία πολύ σημαντική για την ψηφιακή προώθηση στην εξαγωγή ελληνικών προιόντων στο εξωτερικό και αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι πρέπει οι πιθανοί πελάτες σας στο εξωτερικό να βρίσκουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για τους κατάλληλους λόγους. 

   

        Στην ουσία πρέπει να παράγουμε και καταχωρούμε το κατάλληλο, με κύρος περιεχόμενο, για τις κατάλληλες μηχανές αναζήτησης, για πολλές χώρες, πολλαπλές γλώσσες με τοπικές εξατομικέυσεις και ιδιαιτερότητες.

  Μερικές απο τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή eshop με προσανατολισμό την εξαγωγη ελληνικων προιοντων στο εξωτερικο.

  • Νόμισμα: Ειδικα settings στο καλάθι αγοράς για να δέχεται τοπικά νομίσματα.
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με ειδική  βελτιστοποίηση ανα χώρα με ειδική αρχιτεκτονική ιστοσελίδας για να δέχεται πολλές γλώσσες. Εδώ δεν μιλάμε για απλή μεταφραση της ιστοσελίδας σε άλλες γλώσσες αλλά για κώδικα που περιέχει στοιχεία Seo, Metadata, Encoding, Navigation και δόμηση της ιστοσελίδας ανα χώρα/γλώσσα. Εναι κάτι πολύ διαφορετικό απο το κουμπάκι γλώσσας ή μεταφραση του Google..
  • Ειδικό Hosting (Φιλοξενία ιστοσελίδας) και Content Delivery Network (CDN): Η χρήση υψηλών προδιαγραφών σερβερ φιλοξενίας της ιστοσελίδας σε πολλαπλά σημεία του πλανήτη θα κάνουν τη διαφορά στην ταχύτητα και στην εμπειρία χρήστη της ιστοσελίδα σας.
  • Special Analytics Tags: Ειδική παραμετροποίηση στα analytic’s μιας ιστοσελίδας για να βλέπετε για τις χώρες στόχους επισκέπτες, ενέργειες που κάνουν στη σελίδα σας, τι παρακολουθούν, απο που φεύγουν και απο ποιά λέξη κλειδί έρχονται.
  • Συντελεστές Εκτός ιστοσελίδας – Λέγεται αλλοιώς και link building και είναι ποιοτικές αναφορές προς την ιστοσελίδα απο άλλες σχετικές σελίδες. Είναι ψήφοι άλλων σελίδων προς τη σελίδα μας και αποτελούν ενα απο τους σημαντικότερους παράγοντες δημιουργία ΚΥΡΟΥΣ και BRAND.

  Local Google

  Πρέπει να καταλάβετε σε κάθε χώρα για ποια μηχανή αναζήτησης θα βελτιστοποιήσετε και σε ποιά τοπική του έκδοση. Η βελτιστοποίηση για το Google δεν είναι η ιδανική για όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχει και το Bing αλλά σε χώρες όπως η Κίνα θα πρέπει να βελτιστοποίησουμε στη μηχανή αναζήτησης BAIDU, στη Ρωσία, Λευκορωσία και Τουρκία τη YANDEX με τα δικά της προβλήματα και προοπτικές η καθε μια.

  Εμεις για τις εταιρείες που θέλουν να κάνουν εξαγωγές, να πουλήσουν στη λιανική B2B ή B2C δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια ειδική τεχνογνωσία και ενα πολύ ισχυρο δίκτυο, δοκιμασμένο, με επιλεκτικές συνεργασίες με εταιρείες και πρόσωπα που είναι αποδεδειγμένα ειδικοί στο digital marketing στη χώρα τους και ετσι έχουμε τη δυνατότητα να διεισδύσουμε σε τοπικές αγορές απο το διαδίκτυο με τοπικούς συνεργατες, ανθρώπους της αγοράς που μιλούν οχι μόνο τη γλώσσα αλλά ξέρουν και να καταλαβαίνουν τις πολιτισμικές διαφορές…

  Πρέπει να είστε ρεαλιστές αυτή η δουλειά αποτελει μια επένδυση και είναι σημαντικό να δείτε πόσο χρόνο, χρήμα και ανθρώπινο δυναμικό θα αφιερώσετε σε κάθε διεθνή αγορά στόχο

  Blogging

  Είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά για το branding μιας ιστοσελίδας να επενδύσετε σε επαγγελματίες να σας γράψουν κείμενα για την εταιρεία σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε βελτιστοποιημένα με καθαρό και όμορφο λόγο, στη γλώσσα του πελάτη σας, βελτιστοποιημένα για καλύτερη αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης.

  Email Marketing

  Καμπάνιες για την συλλογή email στην αρχή και έπειτα για την αποστολή newsletters και προσφορών είναι ενα σημείο που έχει επιτυχία.

  Socia Media campaigns

  Υπάρχουν πολοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα social media για την ανάπτυξη της εταιρείας σας στο εξωτερικό και έχουμε πολλές περιπτώσεις και case study να δείτε και να πάρετε παραδείγματα απο ελληνικές πολυεθνικές. Ειδικά το video και το animation μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές χωρες με μεγάλη επιτυχία.

  Διαφημιστικά προγράμματα 

  Google και Bing και Facebook προσφέρουν ισχυρά διαφημιστικά προγράμματα που είναι εξαιρετικά και αποδίδουν με σχετικά χαμηνό προυπολογισμό

  Πολυμέσα

  {pngremote}/images/1_Services/09_Exports-Imports/digital.png{/pngremote}
  Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΒτΒ Συναντήσεις Διεθνείς Διαγωνισμοί προϊόντων »

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  :-+30-2111-990-266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  :-+30-2741-021-057  
  :-+30-2741-888-049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
  -+359-24-93-1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok